Se incarca...

Ai transport GRATUIT la toate comenzile care depasesc valorea de 200 lei.

Cum se livreaza

Cum se livreaza  - Bijoulala  

Expedierea standard a produselor se face prin curier rapid.

Vei primi coletul in aprox 2-3 zile lucratoare. De fapt marea majoritate a pachetelor ajung intr-o zi, maxim doua zile lucratoare. Daca e ceva urgent contacteaza-ne si incercam sa gasim solutii.

  • Curierul va face livrarea intre orele 9-17 – gandeste-te daca esti acasa sau la servici si lasa adresa unde poti fi gasit.

Conform legii termenul de returnare al produselor comandate online este de 14 de zile calendaristice.

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit il poti returna pentru rambursarea valorii produsului intr-un interval de maxim 14 de zile de la data primirii pachetului. Poti trimite coletul prin intermediul oricarei firme de curierat (nu primim coletele trimise prin Posta Romana). Nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi. Transportul returului este suportat de client!

Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsele sunt intr-o stare perfecta, fara urme ale utilizarii, cu etichetele originale si in ambalajul original. Este necesara si dovada achizitiei – copia facturii. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile de livrare.

Daca sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factura te rog sa ma contactezi în maxim 3 zile de la primirea coletului.

Suntem oameni si uneori gresim, dar ne straduim sa le reparam in asa fel incat sa reducem pagubele la minim.